Disclaimer

De Nationale Bomenbank besteedt veel zorg aan deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen of verouderd is zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Nationale Bomenbank kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

De volledige website is het exclusieve eigendom van de Nationale Bomenbank. De Nationale Bomenbank geeft de bezoeker van deze website de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens met bronvermelding en alleen voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

De tekst Nationale Bomenbank en het beeldmerk zijn geregistreerde handelsmerken van de Nationale Bomenbank.

Deze website bevat links naar andere websites. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. De Nationale Bomenbank is niet verantwoordelijk voor de daarop aangeboden informatie.

Voor het linken naar http://zwijndrecht.nationalebomenbank.nl is vooraf toestemming nodig. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer D. Doornenbal via info@nationalebomenbank.nl of via telefoonnummer 0184-69 89 89

Informatie die u via deze website aan de Nationale Bomenbank verschaft worden opgenomen in de database van de Nationale Bomenbank en gebruikt voor promotionele activiteiten. U beschikt over correctie en verwijderingrecht.

Ieder geschil met betrekking tot deze website valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Nationale Bomenbank: info@nationalebomenbank.nl

© 2009 Nationale Bomenbank Alle rechten voorbehouden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang